Menu Poprawiny

Menu

DANIA GORĄCE

  1. strogonow
  2. golonka po bawarsku, kotlet z piersi kurczaka, bigos
  3. żurek, kiełbasą i kaszanką pieczoną

ZIMNE PRZEKĄSKI

  1. półmiski z galantyną – kurczak faszerowany, schab, ozorek
  2. półmiski z wędliną i garmażem – szynka staropolska, kurczak faszerowany, schab ze śliwką, rolada z boczku, karczek pieczony
  3. kurczak faszerowany
  4. pstrągi w galarecie
  5. sałatka -  jarzynowa, z tuńczykiem, z kurczakiem i ananasem
  6. jajka faszerowane
  7. śledź w oleju
  8. zimne nóżki
  9. tatar z polędwicy wołowej
  10.  pomidor, ogórek, papryka, grzybki
  11. Łosoś – roladki z sosem chrzanowym

Dopuszcza się zmiany w zaproponowanym menu na wniosek Najemcy w ramach podanej kwoty bądź jej zwiększeniu

Aktualności
Oferta

Teminy

Galeria
Kontakt

 

Sala Konferencyjno-Bankietowa "Reymontówka"
ul. Targowa 2
96-127 Lipce Reymontowskie
tel. 602 759 883